Expertise op maat

Advies en expertise op maat

Advies en Expertise op maat Advies en Expertise op maat Advies en Expertise op maat Advies en Expertise op maat Advies en Expertise op maat

Uit onderzoek van KU Leuven blijkt dat 4% van de getransporteerde goederen beschadigd bij de klant aankomen!

Schade die heel vaak op eenvoudige manier te voorkomen is.
Vaak voorkomende oorzaken zijn:

  • onvoldoende of ontbrekende ladingzekering

  • onstabiele laadeenheden/pallets

  • veel tussenruimte

  • defecte stuwmiddelen

  • fout voertuig

  • enz..

Bij Geert BV kunnen wij u bijstaan met Advies en Expertise op maat van uw organisatie. Wanneer u in België of Nederland op zoek gaat naar experten ladingschade zal u steeds uitkomen bij schade experts uit de maritieme wereld, bij Geert BV komen wij uit het wegvervoer.


Wij bekijken samen met u de stabiliteit van uw pallets, de procedures en manieren van werken die vandaag gebruikt en toegepast worden. Deze passen wij aan aan de wettelijke en werkbare bepalingen. 1 specialist zal uw volledig dossier behandelen en u helpen waar noodzakelijk.
Bij Geert BV komt u terecht bij experten wegtransport. Onze experten zijn hebben hun ervaring opgebouwd in de wereld van palletverpakking en wegtransport.
Bij Geert BV kan u terecht voor expertises, consultancy, adviesverlening inzake Ladingzekering, stabiliteit van uw pallets/ laadeenheden, gewichtsverdeling voertuigen, CMR enz....

Daarnaast mag u van ons een schadeoorzaak verwachten. Naast de vaststelling van de schade onderzoeken wij de oorzaak van de opgelopen schade. U kan met ons rapport aan de slag om wat fout liep in de toekomst te vermijden.
Onze opdracht is ervoor te zorgen dat u op de best mogelijke manier wordt bijgestaan en in uw schadedossiers en uw verplichtingen. Bij Geert BV staan wij 24/7 klaar om tussen te komen op de plaats waar wij nodig zijn. U ontvangt steeds een een uitgebreid rapport of advies. Wij komen tussen op uw vraag of voor uw verzekeringsagent.
Wij helpen u in België en in het buitenland

info@geert-frans.be tel.: +32(0)475 58 22 03